Nielen o šperkoch a ich nákupe na internete

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šperky alebo bižutéria? Milujeme oboje

Čo má pre človeka väčšiu cenu? Drahý diamantový prsteň, ktorý si odloží do vitríny, alebo séria lacnej bižutérie, ktorou sa obšťastní každý deň?
Online predaju šperkov sa spoločnosť, pre ktorú pracujem venuje už niekoľko rokov.

Rozširovanie sortimentu malo svoju prirodzenú genézu a neprebiehalo rýchlo. Šlo skôr o postupné kroky.

A tak, ako sme začínali s ponukou výhradne náhrdelníkov so Swarovski krištálmi, postupne pribudli náušnice, náramky, prstene, prívesky, sety, piercingy, skrátka takmer všetko, čo sa skrýva pod pojmom "šperk".

Rovnako tak tomu bolo pri rozširovaní ponuky materiálov, z ktorého sú šperky vyrobené. Vo chvíli, keď sme sa dostali do situácie, že sme ponúkali strieborné, oceľové aj ródiované šperky, premýšľali sme ako ďalej.

Rozhodnutím, ktoré padlo, sme si neboli najprv veľmi istí, ale skúsili sme to - Vstúpili sme do sveta bižutérie. Krásne, ale veľmi lacné čačky-mačky na každý deň, ktoré - tak sme aspoň dúfali - potešia ženy a budú sa im páčiť.

Ja osobne som najmä čakal na prvé výsledky. Mali sme už v tej chvíli predstavu, ako ženy reagujú na kvalitnú chirurgickú oceľ, čo čakajú od striebra a podobne.

Nevedeli sme však, ako zareagujú na bižutériu.

To, čo chcem povedať a kam mierim týmto článkom je, že aj bižutéria má svoje čaro a to sme zistili práve vo chvíli, keď sme spustili obchod s bižutériou.

Áno, bižutéria nie je práve tovar, ktorý ženy odkážu svojim deťom, aby im ukázali, že na nich myslia.

Áno, predaj bižutérie nie je pre obchodníka zvlášť lukratívny (z rovnakého dôvodu, ako spomínam vyššie - ide o krásne, no lacné okrasy na každý deň).

Keď ale vidím pohľad kolegýň, keď nám príde do firmy nový tovar, ako sa z neho tešia, ako im spraví radosť a rozjasní deň, chápem, že to bol správny krok.

Pretože bižutéria je najmä o tom - spraviť si radosť a nezaplatiť za to hneď celú mesačnú výplatu.

Internetové obchody | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014